BLUE Village

Blue Light United Event biedt de perfecte combinatie van sportieve uitdagingen en cultureel vermaak. In het BLUE Village is de gehele dag een uitgebreid programma voor jong en oud, met ondere andere een infomarkt, live optredens, clinics, een Fun Zone en een foodcourt. Blue Light United Event heeft voor ieder wat wils!

De openingstijden van het BLUE Village zijn:
23 mei: 16:00 - 23:00 uur
24 mei: 16:00 - 23:00 uur
25 mei 10:00 - 23:00 uur

Fun Zone
Voor de sportievelingen onder ons biedt Blue Light United Event de ideale gelegenheid om je kracht en uithoudingsvermogen te testen in de Fun Zone! Je kunt hier deelnemen aan leuke en competitieve activiteiten. Daag je vrienden uit en geef jezelf een adrenalinekick op de Looping Bikes en test je vaardigheden in onderdelen van de Ultimate BLUE Test! Ook de kleintjes kunnen op een leuke manier kennismaken met het werk van de hulpdiensten. Vertier voor jong en oud!

Artiesten

Het programma van BLUE kenmerkt zich door veelzijdigheid; pop, Latijns Amerikaans, chansons, bluegrass, tango, americana: you name it! 

Geniet van optredens van onder andere Douwe Bob, The Partysquad en Niels Geusebroek. Tribute bands ABBA Gold Europe, The Dutch Eagles en Legacy en nog 12 andere topartiesten in het BLUE Village!

Ultimate BLUE Test
Tijdens BLUE worden 15 verschillende sporten georganiseerd. Van voetbal tot judo en van beachvolleybal tot golf. Één van de sporten wordt in het BLUE Village georganiseerd: de Ultimate BLUE Test (UBT). Deze sport is speciaal ontwikkelt voor Blue Light United Event en weerspiegelt de veelzijdigheid van het werk als hulpverlener. 

De Ultimate BLUE Test wordt donderdag en vrijdag opengesteld voor publiek. Je hoeft je hier niet vooraf voor aan te melden en het is helemaal gratis. Heb jij altijd al willen weten hoe zwaar het werk is als hulpverlener? Ga dan de uitdaging aan en doe mee!

Foodcourt
Al dat sporten, dansen en zingen kan natuurlijk niet op een lege maag. In het foodcourt van het BLUE Village kan je terecht voor een lekkere maaltijd of snack. In de spectaculaire fontijnbar haal je je drankjes. Een beleving op zich! 

Infomarkt
In het BLUE Village bieden we naast sport ook de mogelijkheid om kennis te maken met diverse diensten. Neem een kijkje op de informatiemarkt. Hier kan je in contact komen met werknemersvan de diensten en ontmoet je wellicht wel jouw toekomstige werkgever. Verken carrièremogelijkheden en laat je inspireren!