Cultuur

Blue Light United Event biedt de perfecte combinatie van sportieve uitdagingen en cultureel vermaak. Of je nu wilt deelnemen aan de actie of gewoon wilt genieten van de sfeer en entertainment, Blue Light United Event heeft voor ieder wat wils!

In het BLUE Village biedt Blue Light United Event een gevarieerd programma geschikt voor alle leeftijden. Geniet van live optredens van bekende en minder bekende artiesten en diverse straatartiesten zorgen ervoor dat er overal wat te zien en te horen is.

Voor de sportievelingen onder ons geeft Blue Light United Event de ideale gelegenheid om je kracht en uithoudingsvermogen te testen. Je kunt deelnemen aan leuke en competitieve activiteiten. Wie weet ontdek je nog nieuwe talenten.

Dit alles hoeft natuurlijk niet op een lege maag. In het BLUE Village is een foodcourt met foodtrucs die je laten genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. 

Natuurlijk is er ook gelegenheid om kennis te maken met de diensten. Neem een kijkje op de infomarkt en laat je informeren door misschien wel jouw toekomstige werkgever!

 

Bereid je voor op drie dagen vol avontuur, sport en cultuur! Bij Blue Light United Event krijg je de kans om deel te nemen aan geweldige clinics en workshops. Ook kan je de uitdaging aan gaan in verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld touwtrekken en armworstelen. Durf jij het op te nemen tegen de hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan? Neem na het sporten een kijkje in het BLUE Village, waar je kunt genieten van een leuk cultuuraanbod en lekkere versnaperingen. We zien je bij BLUE!