Openbare sporten

Het doel van Blue Light United Event is niet alleen verbinding bevorderen tussen medewerkers van de diensten, maar ook om ontmoetingen en verbindingen tussen hulpverleners en de gemeenschap te stimuleren. Om dit te bevorderen stelt BLUE sporten open voor iedereen. Door samen te sporten kunnen we barrières doorbreken en wederzijds respect en waardering creëren. Zo maken we samen een positieve impact en laten we zien dat sport een krachtig middel is om eenheid te bevorderen. 

Hardlopen

Het hardloopevenement van Blue Light United Event is voor iedereen opengesteld. Op 25 mei kan je meedoen aan drie afstanden. Kies uit de 10 km, de halve marathon of doe mee aan de estafette marathon met vrienden, familie of collega's. Ongeacht je niveau, leeftijd of achtergrond, iedereen is welkom om deel te nemen.

Ultimate BLUE Test

Meet jezelf met hulpverleners! De Ultimate BLUE Test is speciaal ontwikkeld voor Blue Light United Event. Deze sport bestaat uit vier onderdelen: uithoudingsvermogen, kracht, behendigheid en “de Ultimate”. In dienstgerelateerde tests word je uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Inschrijven voor de Ultimate BLUE Test is niet nodig. Kom naar het BLUE Village en daag jezelf uit!